Luxaflex

Toen ik in Groningen op een kamer woonde vlakbij het Noorderpark keek ik (te) vaak naar buiten, naar de overkant om precies te zijn waar een jongedame woonde die luxaflex voor haar raam had hangen. Dat was nog in de tijd dat de PvdA rond de 50 zetels haalde.

Soms kleedde ze zich uit terwijl de luxaflex nog op doorkijken stond. Dat was helaas altijd van korte duur. Samen met mijn vriend Testosteron, fantaseerde ik soms dat ik in die luxaflex lag.

Ik moest daaraan denken omdat ik gisteravond aan de overkant van de binnentuin zag hoe een stel de liefde aan het bedrijven was. Ze hadden het licht aangelaten en hun luxaflex stond precies goed. Het ging er wild aan toe, waardoor ik twijfelde of het wel een daad van liefde was, zo lachwekkend snel ging de jongen op neer. Een afraffelwip.

Rond het jaar 2000 liep ik een keer ’s nachts naar huis na een avondje stappen toen ik opeens een stel zag die tussen twee auto’s stond te viespeuken; hij zat op zijn knieën, zij had haar broek op haar enkels. Beide hadden hun ogen dicht en kreunden. Het beeld van zijn hoofd met krullen in haar weelderige bos schaamhaar vergeet ik nooit meer. Hun overgave was bewonderswaardig. Het leek alsof ze jaren hadden gewacht om te doen wat ze nu aan het doen waren. Er hing een zweem van overspel om hen heen. Ik liep verder, het werd me iets te heet bij de voeten.

En ik was eens getuige van een jongedame die op Koninginnedag in het Vondelpark, op klaarlichte dag, gezeten op de rand van het hek bij het Leidseplein, een jongen lacherig aan het pijpen was. Ze waren zo stoned als een aap. Of een bonobo beter gezegd.

Zoals jullie wellicht weten lost de bonobo aap alle conflicten op met sex. Die neuken hun problemen gewoon uit de wereld.

U vraagt zich wellicht af waarom ik deze hitsige anekdotes met u deel: nou dat zit zo; de formatie is aanstaande en in dat licht is dat proces de parlementaire bronsttijd: wie gaat het, al dan niet stiekem, doen met wie? En op welke manier? Geert Wilders wordt bij voorbaat uitgesloten, en niet vanwege zijn lamme uitspraken maar omdat hij uit zijn mond stinkt, zo heb ik vernomen uit de bovenkamertjes. De rest wacht met smart op de uitnodiging voor deze constitutionele orgie. Hoe zich dat verhoudt met de voorbeelden hierboven laat ik graag over aan uw eigen fantasie.

Hoe dan ook, de Partij voor de Dieren, zou wat mij betreft de formatie moeten leiden, met Marianne Thieme als het alfa-vrouwtje.

Dit stukje delen
Dit bericht is geplaatst in column met de tags , , . Bookmark de permalink.