Holy Cow

Om de wereld van tegenwoordig beter te begrijpen, ben ik gaan grasduinen op internet en stuitte op een interessant artikel over, God beter het, Nietzsche. Volgens hem draaide alles om perspectief en bestond er geen objectieve waarheid. En feiten bestonden evenmin. Vertaald naar deze tijd: Populisten zijn feitenvrij en tegenstanders zijn feitenvast. Het maakt niet uit of een populistisch standpunt wordt weerlegd, volgens de vrijdenkers, want de weerlegging is subjectief vanuit hun eigen perspectief. Vandaar dat ik ook niet aan bronvermelding doe.

Ik ben geen fan van Nietzsche, vanuit mijn eigen perspectief bedoel ik. Hij was zelf optimistisch over dit vrijdenken: “Hoe meer ogen, andere ogen, we weten uit te oefenen op één en dezelfde zaak, des te vollediger ons “concept” van deze zaak, onze “objectiviteit” zal zijn.

Maar ik ben de beroerdste niet en heb tijdens het grasduinen ook sites bezocht die ik normaal gesproken links laat liggen, zoals een pro-PVV Facebookpagina. Veel liefde kwam ik er niet tegen, vooral heel veel criminele Moslims, asielzoekers, negers en foute politici die allemaal zo snel mogelijk het land moeten verlaten. Opvallend dat er aardig wat reacties waren met: “onze democratie wordt bedreigd” en “we worden de mond gesnoerd”. Het laatste hoorde je het meest: we mogen niet zeggen wat we willen. De elite snoert ons de mond.

De meeste nieuwsartikelen op die pagina komen van The Post Online zag ik, mede gefinancierd door Veronica dat nog steeds een meerderheidsbelang heeft. Ik surfde ernaar toe en het was heel genoeglijk, ik citeer bijvoorbeeld: De NOS, voor als u echt diep in de billen van de macht wilt kijken. Een rare quote, want als je heel diep in iemands billen kijkt, kom je niet heel ver, behalve bij sommige mensen dan met uitzonderlijke dikke billen. Ze bedoelden wellicht diep in iemands aars, want dan kun je, met een endoscoop bijvoorbeeld, metersdiep kijken. De site lijkt vooral commercieel gedreven, want het wemelt er als maden in sommige endeldarmen van de reclame, en veel tekst en uitleg is er niet, laat staan diepgang.

Op Youtube zag ik een gedeelte van een video waarin uiteen werd gezet dat de aanslag op het Koninklijk huis in Apeldoorn in 2009, werk was van Balkenende. Dat was al vergezocht, maar het ging zo ver dat Beatrix zelf het kwaad was dat om een bloedoffer had gevraagd met allerlei vage symboliek als verklaring. Tijdens dat knotsgekke filmpje kwam er opeens reclame van De Telegraaf tussendoor van zijn terrorismeverslaggever waarin je kon zien hoe goed hij zijn werk deed, hij sprak bijvoorbeeld met iemand van de CIA en een anonieme bron over een mogelijke aanslag in Amsterdam. Dat deed hij allemaal om ons land veiliger te maken, want wij hadden het recht om alles te weten. Daarna heb ik nog een paar video’s over de Illuminati-groep bekeken. De rijken hebben de macht over ons.

We leven in kampen, bedacht ik mij.

Misschien moeten we een bijeenkomst organiseren in Den Haag en Hilversum dat we een vollediger concept van de wereld eisen, zodat we een zo volledig mogelijk stemadvies kunnen krijgen, straks in maart.

Geert, of geen Geert, dat is niet de vraag, zou Nietzsche zeggen.

Dit stukje delen
Dit bericht is geplaatst in column met de tags , , . Bookmark de permalink.